Jeziki:
Nahajaš se: Domov>< Palete< Paleta
Drugi artikli

Lesena paleta

Evro paleta - euro palete 1 - Proton d.o.o.
Evro paleta - euro palete 1 - Proton d.o.o. Evro paleta - euro palete 2 - Proton d.o.o. Evro paleta - euro palete 3 - Proton d.o.o.
Evro paleta - euro palete 4 - Proton d.o.o. Evro paleta - euro palete 5 - Proton d.o.o. Evro paleta - euro palete 6 - Proton d.o.o.
Evro paleta - euro palete 7 - Proton d.o.o.
Paleta


- Neoznačene, nestandardizirane (nežigosane)
 


- Prevzem 4 km iz Ljubljane
 


- Mere 120 x 80cm
 


- Rabljene


- Palete 120 x 80 cm
 


- Lesene palete
 


- Lesena paleta
 


- Palete
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 €    

KupiNakupovanje

Tehnične  podrobnosti
Model Paleta
Snov, iz katere so zgrajene palete Les
Stanje neoznačene, nestandardizirane (nežigosane), rabljene - nekatere rabljene samo enkrat
Mere 120 x 80 cm in 120 x 100 cm (Ladijska paleta)
Površina 1 kvadratni meter in 1,2 kvadratna metra (Ladijske palete)
Prevzemno mesto 4 km iz Ljubljane
Možnost uporabe za izdelavo enostavnega lesenega pohištva Da
Naročanje Ob naročilu prosimo navedite količino palet, ki jih želite prevzeti. Odgovorili vam bomo, če imamo zahtevano količino palet na zalogi.
Cena brez DDV za 1 paleto 12,30 €
Cena z DDV za 1 paleto 15 €
Opis palet

Palete so namenjene standardiziranemu prevozu tovora. Palete zdržijo večjo obremenitev in držijo tovor nekoliko višje od tal, kar preprečuje stik z vlago in umazanijo. Primerne so za večkratno uporabo in so zamenljive. Zaradi standardiziranih mer jih je mogoče enostavno prenašati z viličarjem in nalagati na železniške vagone, tovornjake ter v standardizirane ISO ladijske zabojnike.

Palete so zgrajene iz lesa. Površina lesene palete je 1 kvadratni meter. Širina in dolžina lesene palete je 120 x 80 cm. To pomeni, da lahko tako paleto skupaj s tvorom spravimo skozi običajna vhodna vrata, ki v širino navadno merijo 90 cm in skozi notranja stavbna vrata, katera navadno merijo najmanj 80 cm.

Lesene palete so primerne za izdelavo preprostega in poceni stavbnega pohištva (na primer:. postelja ali sedežna garnitura).

Palete so neoznačene, nestandardizirane, nežigosane in rabljene. Nekatere palete so bile uporabljene samo enkrat, zato so dobro ohranjene.

Prevzemno mesto je v skladišču, 4 kilometre iz Ljubljane. Ob prevzemu izbirate tiste palete, ki se vam zdijo najlepše, najbolj trdne in najprimernejše.

Manjšina lesenih palet na zalogi je močnejše izvedbe z vžgano oznako EUR (Euro-pallet), ter EPAL (European Pallet Association). Natančno standardizirane mere teh evro palet so 1200 × 800 × 144 mm (dolžina x širina x višina). Evro paleta je zgrajena iz lesa in ima v konstrukciji za trdnost vbitih najmanj 78 žebljev. Taka euro paleta je težja od nestandardizirane. Težka je od 20 - 25 kilogramov in lahko nosi najmanj tono tovora. Za zalogo Euro palet se prosimo pred prihodom obvezno pozanimajte. Evro palete – Euro palete.


Mobilni tel., e-pošta

Gradbena mehanizacija