Jeziki:
Nahajaš se: Domov< Kozmetični aparati< Limfne drenaže< Dvofunkcijska limfna drenaža
Drugi artikli

Presoterapija

Dvofunkcijska limfna drenaža - presoterapija 1 - Proton d.o.o.
Dvofunkcijska limfna drenaža - presoterapija 1 - Proton d.o.o. Dvofunkcijska limfna drenaža - presoterapija 2  - Proton d.o.o. Dvofunkcijska limfna drenaža - presoterapija 3  - Proton d.o.o.
Dvofunkcijska limfna drenaža - presoterapija 4  - Proton d.o.o. Dvofunkcijska limfna drenaža - presoterapija 5  - Proton d.o.o. Dvofunkcijska limfna drenaža - presoterapija 6  - Proton d.o.o.
Dvofunkcijska limfna drenaža


Funkcija zdravljenja


Terapevtska funkcija

 

Nastavljiv pritisk od 20 do 250 mmHg

 

Čas terapije 10, 20 ali 30 minut

 

2x manšeta za nogo in stopalo


2x razširitveni trak za manšeto za nogo in stopalo

 

1x manšeta za pas

 

 

 

 

 

 

 


950 €

Kupi Nakupovanje

Tehnične  podrobnosti artikla
Model Dvofunkcijska limfna drenaža
Napetost 220 V / 50 Hz
Moč 30 W
Funkcija zdravljenja Manšete, ki so sestavljene iz 4 celic, se napolnijo z zrakom in stisnejo prizadeto mesto. Čas in pritisk v celicah manšet je nastavljiv in ga je med terapijo mogoče nadzorovati preko čelne plošče aparata. Posamezna celica se napolni z zrakom. Nato se zrak iz posamezne celice izpusti. Proces se ponovi na naslednji celici. Pri funkciji zdravljenja vse celice nikoli niso napolnjene z zrakom istočasno. V posameznih celicah se izmenjjujeta kompresija in sproščanje pritiska.
Terapevtska funkcija Manšete, ki so sestavljene iz 4 celic, se napolnijo z zrakom in stisnejo prizadeto mesto. Čas in pritisk v celicah manšet je nastavljiv in ga je med terapijo mogoče nadzorovati preko čelne plošče aparata. Posamezna celica se napolni z zrakom. Proces se ponovi na naslednji celici, dokler niso vse celice napolnjene z zrakom. Pri terapevtski funkciji so v končni fazi vse celice napolnjene s komprimiranim zrakom istočasno.
Nastavljiv pritisk Od 20 do 250 mmHg (od 2,67 do 33,33 kPa)
Stopnje pritiska v celicah 20 mmHg (2,67 kPa), 40 mmHg (5,33 kPa), 60 mmHg (8 kPa), 80 mmHg (10,67 kPa), 100 mmHg (13,33 kPa), 120 mmHg (16 kPa), 140 mmHg (18,67 kPa), 160 mmHg (21,33 kPa), 180 mmHg (24 kPa), 250 mmHg (33,33 kPa)
Čas terapije 10, 20, ali 30 minut.
Možnost izbire polnjenja manšete z zrakom Da - možnost izbire celic od 1 do 4
Manšeta za nogo in stopalo 2 kosa
Razširitveni trak za manšeto za nogo in stopalo 2 kosa
Manšeta za pas 1 kos
Manšeta za roko Možnost dokupa
Razširitveni trak za manšeto za roko Možnost dokupa
Mere manšete za nogo in stopalo (velikost M) Dolžina: 93 cm, širina: 30 cm
Mere manšete za nogo in stopalo (velikost L) Dolžina: 98 cm, širina: 35 cm
Mere manšete za pas Dolžina: 130 cm, širina: 37,5 cm
Mere manšete za pas Dolžina: 130 cm, širina: 37,5 cm
Mere kompresorja z zaslonom 130 X 170 X 260 mm (V x Š x D)
Teža kompresorja z zaslonom 2,5 kg
Upravljanje Na kontrolni plošči, občutljivi na dotik in preprosti za uporabo
Sklaplanje kompresorja z manšetami S pomočjo tlačnih cevk s konektorjem za hitro sklaplanje
Certifikat Naprava je skladna s standardom o elektromagnetnem sevanju IEC60601-1-2 EMC
CE certifikat Da
Mere paketa 35 X 22 X 32,5 cm (V x Š x D)
Teža paketa 5,5 kg
Garancija 12 mesecev
Cena brez DDV 778,69 €
Cena z DDV 950 €
Splošni opis dvofunkcijske limfne drenaže.

V današnjem načinu življenja se povprečna oseba sooča z neprimerno prehrano, preveliko telesno težo, pogostim stresom, ter z zelo malo ali z nič fizične aktivnosti. Vse te aktivnosti, oz. neaktivnosti predstvaljajo vidne obremenitve za telo, ki včasih postanejo celo boleče. Pokažejo se spremembe na koži in podkožju (celulit), poveča se velikost in število celic nasičenih z maščobami, pojavijo se nove krčne žile, poslabšajo se obstoječe krčne žile, pojavlja se slaba prekrvavitev tkiva, še posebno trebuha, nog in zadnjice, kopičijo pa se tudi odpadne snovi iz presnove, ki slabo vplivajo na tkivo in spodbujajo rast nekvalitetnega veziva.

Dvofunkcijska limfna drenaža je primerna tako za zdravljenje kot za preventivno preprečevanje obolelih stanj. Uporaba je mogoča v zdravstvenih ustanovah, zdraviliščih, welness centrih in kozmetičnih salonih.

Ob zagonu limfne drenaže se štiri celice na vsaki manšeti napolnijo z zrakom in stisnejo prizadeto mesto. Pritisk v celicah je mogoče nastavljati na kontrolni plošči, občutljivi na dotik, ki je izjemno preprosta za uporabo.

Menjavanje kompresije in zmanjševanja prtiska na limfnih in žilnih strukturah med drenažo pospeši tako odstranjevanje medcelične tekočine in odpadnih produktov presnove kot tudi pospeši pretok hranilnih snovi, ki se prenašajo s krvjo. Pokaže se zmanjšanje celulita, stimulacija imunskega sistema, boljša prekrvavitev tkiv in zmanjšanje edemov.

Aparat nudi dve osnovni terapevtski funkciji. Pri prvi funkciji zdravljenja se manšete, ki so sestavljene iz 4 celic, napolnijo z zrakom in stisnejo prizadeto mesto. Posamezna celica se napolni z zrakom. Nato se zrak iz posamezne celice izpusti. Proces se ponovi na naslednji celici. Pri funkciji zdravljenja vse celice nikoli niso napolnjene z zrakom istočasno. V posameznih celicah se izmenjjujeta kompresija in sproščanje pritiska.

Pri drugi, terapevtski funkciji se manšeta napolni z zrakom, vendar se nato zrak iz nje ne izpusti. Proces se ponovi na naslednji celici, dokler niso vse celice napolnjene z zrakom. Pri terapevtski funkciji so v končni fazi vse celice napolnjene s komprimiranim zrakom istočasno.

Mobilni tel., e-pošta

Gradbena mehanizacija