Jeziki:
Nahajaš se: Domov< Ogrevanje< Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 50 bar s posodo
Drugi artikli

Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 40 bar s posodo

Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 50 bar s posodo 1 - Proton d.o.o.
Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 50 bar s posodo 1 - Proton d.o.o. Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 50 bar s posodo 2 - Proton d.o.o. Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 50 bar s posodo 3 - Proton d.o.o.
Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 50 bar s posodo 4 - Proton d.o.o.
Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 50 bar s posodo

 

Za preizkus in polnjenje cevi za talno gretje, cevi za radiatorsko ogrevanje, solarni sistem....


Polnilni in peizkusni tlak 50 bar


Črpanje vode, vodne raztopine z dodatkom proti zmrzovanju, olje


12 L posoda s pokrovom za polnilno tekočino


Pretok količine tekočine na en potisk črpalne ročice 45 ml


Dva vijačna ventila za odzračevanje ali izpust odvečne tekočine


Manometer

 

 

 

 


160 €
Kupi Nakupovanje

Tehnične  podrobnosti artikla
Model Profesionalna ročna črpalka za tlačni preizkus 50 bar s posodo
Polnilni in preizkusni tlak 50 bar / 726 psi / 5 MPa
Tekočine, ki so primerne za črpanje in točenje s profesionalno ročno črpalko za tlačni preizkus 50 bar s posodo Voda, vodna raztopina z dodatkom proti zmrzovanju, olje
Posoda za polnilno tekočino z veliko odprtino za natakanje tekočine Da
Prostornina posode za tekočino 12 litrov
Pretok količine tekočine na en potisk črpalne ročice (hod ročice) 45 ml
Priključna  tlačna cev za priklop na enoto za polnjenje Da
Dolžina priključne tlačne cevi 135 cm
Premer priklopa priključne tlačne cevi Ř 12,7 mm (1/2 colski - 1/2" - 1/2 palčni) in zunanji navoj
Možnost priklopa debelejše tlačne cevi Da - z odvitjem spojke z zunanjim navojem
Sesalna cevka Da
Možnost zamenjave obstoječe sesalne cevke z daljšo Da
Preprost snemljiv filter na sesalni cevki, kateri preprečuje vstop trdih delcev v črpalko Da
Merilec tlaka / pritiska (manometer) Da - merjenje od 0 do 60 barov (z merilom z natačnostjo 1 bara) ali od 0 do 6 MPa (z merilom z natančnostjo 0.1 MPa) ali od 0 do 860 psi (z merilom z natančnostjo 20 psi)
Dodatni ročno nastavljivi spominski kazalec v merilcu tlaka / pritiska (manometru) Da
Robustna kovinska zaščita za merilec tlaka / pritiska (manometer) Da
Dva vijačna ventila za varno in natančno odzračevanje (izpust zraka) ali izpust vode ob morebitnem prevelikem pritisku v polnilni enoti ali za popolno zaprtje cevovodnega sistema za dolgotrajno merjenje stabilnosti pritiska v cevovodu Da
Uporaba pri polnjenju in tlačnem preizkušanju cevi za talno gretje in hlajenje; stensko gretje in hlajenje; stropno gretje in hlajenje; dovod in odvod vroče vode za radiatorsko ogrevanje; dovod sanitarne vroče vode za umivanje; dovod in odvod vroče vode iz sončnih kolektorjev; dovod in odvod vroče ali hladne vode v bazen; izdelava cevnega izmenjevalca toplote v zalogovniku oz. bojlerju; dovod pitne vode; vodovod v stavbah; zunanji vodovod; vročevod med stavbami (daljinsko ogrevanje); dovod tople vode za odtaljevanje povoznih površin (taljenje snega in ledu); dovod tople vode v zemeljski kolektor toplotne črpalke za njegovo odtaljevanje in shranjevanje toplote s pomočjo sončnih kolektorjev; odvod toplote iz zemeljskega kolektorja za potrebe toplotne črpalke
Dolžina podaljšanega ročaja / vzvoda za lažje ročno črpanje 50 cm
Gumiran in kromiran ročaj črpalke za udobnejše in bolj varno delo Da
Možnost odvitja ročaja /vzvoda za lažje shranjevanje črpalke za tlačni preizkus Da
Držalo za ročaj črpalke proti samostojnemu premikanju ročaja med prenašanjem črpalke s posodo Da
Štiri močne nogice za zanesljivo in trdno postavitev ročne črpalke za tlačni preizkus s posodo na podlago Da
Enostavna uporaba Da - za delo ne potrebujemo električnega priključka
Možnost samostojne uporabe črpalke brez  uporabe 12 litrske posode Da  - z enostavnim odvitjem štirih vijakov in privitjem črpalke s štirimi vijaki na drugo posodo ali nosilec.
Teža 5 kg
Mere paketa (V x Š x D) 29 x 18 x 51 cm
Garancija 12 mesecev
Cena brez DDV 131,15 €
Cena z DDV 160 €
Opis profesionalne ročne črpalke za tlačni preizkus 50 bar s posodo

S profesionalno ročno črpalko za tlačni preizkus 50 bar s posodo lahko s tekočino na zahtevan pritisk (tlak) napolnimo različne cevovode do pritiska 50 bar (726 psi / 5 MPa). Kasneje lahko preko vgrajenega merilca pritiska oz. tlaka (manometra) spremljamo ali cevovod tesni. Merilec tlaka / pritiska (manometer) je obdan z robustno kovinsko zaščito katera preprečuje poškodbe merilca. Črpalka se uporablja predvsem pri solarnih instalacijah, talnih grelnih napeljavah, razpeljav grelnih cevi itd. S profesionalno ročno črpalko za tlačni preizkus 50 bar s posodo lahko črpamo vodo, vodno raztopino z dodatkom proti zmrzovanju in olje.

Poleg ročne črpalke je v kompletu še 135 cm tlačna cev, sesalna cevka, snemljiv čistilni filter na sesalni cevki in 12 litrska posoda iz katere črpamo tekočino v cevovod. Črpalko je mogoče uporabiti tudi samostojno brez posode.

Premer priklopa priključne tlačne cevi je Ř 12,7 mm (1/2 colski - 1/2" - 1/2 palčni) z zunanjim navojem. Z odvitjem in zamenjavo spojke lahko namestite tudi tlačno cev drugačnega premera. Preprosto lahko zamenjamo tudi sesalno cevko z daljši cevjo.

Pretok količine tekočine na en potisk črpalne ročice (hod ročice) je 45 ml. Dolžina podaljšanega ročaja / vzvoda za ročno črpanje je 50 cm kar ročno črpanje močno olajša. Posoda tlačne črpalke za preizkus tesnosti ima vgrajeno držalo za ročaj črpalke, ki preprečuje neželjeno samostojno premikanje ročaja med prenašanjem črpalke ali neželjeno motenje ročaja med nastavljanjem črpalke.

Preko dveh vijačnih ventilov za odzračevanje (izpust zraka) ali izpust vode je ob morebitnem prevelikem pritisku v polnilni enoti mogoče varno in natančno izpustiti odvečno tekočino ali zrak. Z vijakoma je mogoče popolno zaprtje cevovodnega sistema za dolgotrajno natančno merjenje stabilnosti pritiska v cevovodu.

Na spodnjem delu posode se nahajajo štiri izbočene nožice za zanesljivo in trdno postavitev profesionalne ročne črpalke za tlačni preizkus s posodo na podlago.


Mobilni tel., e-pošta

Gradbena mehanizacija