Jeziki:
Nahajaš se: Domov< Kozmetični aparati< Monopolarne radiofrekvenčne naprave< Monopolarna RF naprava
Drugi artikli

Monopolarna RF naprava

Monopolarna RF naprava - Proton d.o.o.
Monopolarna RF naprava - Proton d.o.o. Monopolarna RF naprava 1 - Proton d.o.o. Monopolarna RF naprava 2 - Proton d.o.o.
Monopolarna RF naprava 3 - Proton d.o.o. Monopolarna RF naprava 4 - Proton d.o.o. Monopolarna RF naprava 5 - Proton d.o.o.
Monopolarna RF naprava 6 - Proton d.o.o.
Monopolarna RF naprava

 


monopolarna radiofrekvenčna naprava

 

nekirurški lifting

 

obrazni lifting

 

glajenje gub okoli oči in na vratu

 

zmanjšuje ohlapnost kože

 

oblikovanje telesa

 

frekvenca 250 MHz

 

CE certifikat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


730 € 

Kupi Nakupovanje

Tehnične  podrobnosti artikla
Model

monopolarna RF naprava

Število RF elektrod za lifting

Število kovinskih ploščatih elektrod 1
Število RF nivojev 3
Držalo elektrod 1
Stojalo za elektrode 
Da
Prikjučni kabli Da
Frekvenca 250 MHz
Način delovanja radiofrekvenčno valovanje
Teža 5 kg
Moč 350 W
Napetost 220 V
Dimenzije naprave 50 x 40 x 30 cm
Garancija 12 mesecev
Cena brez DDV 598,36 €
Cena z DDV 730 €
Splošni opis naprave za monopolarno RF napravo.

 

Monopolarna radiofrekvenčna (RF) terapija je nekirurški postopek, ki omogoča glajenje in zategovanje kože (lifting) in se ga uporablja predvsem na obrazu in tudi na ostalih delih telesa. V nasprotju z laserji in drugimi svetlobnimi viri, ki delujejo na principu ogrevanja zgornjega sloja kožnega tkiva s pomočjo absorpcije optične energije, uporablja RF monopolarna naprava radiofrekvenčno energijo za enakomerno segrevanje globoko v kožo in podkožno tkivo. Toplota kože se poveča zaradi naravne odpornosti tkiva napram električnemu toku, ki se proizvede v električnem polju monopolarne sonde in ne zaradi absorbcije fotonov v primeru laserske terapije. Naprava ima kapacitivno vezano elektrodo z večjo površino, ki razprši energijo enotno po vsej površini elektrode. Elektroda ustvarja električno polje in s tem področje ogrevanja v tkivu  na nadzorovani globini. To električno polje spremeni polarnost nekaj milijon krat na sekundo (MHz). Nabiti delci v električnem polju spremenijo orientacijo z isto frekvenco in njihovo gibanje ustvarja toploto. Toplota se proizvaja globoko v kožnem tkivu in ne v vrhnjem sloju. Proizvedena toplota pospeši krvni obtok in povzroči hitro krčenje kolagena. Naravni odgovor krčenju kolagena je zategovanje kože in s tem postopno izginjanje gub.

 

RF postopek omogoča tudi obnavljanje kolagena v koži, ki se mu zmanjša elastičnost po dolgotrajni izpostavljenosti močnejši svetlobi in onesnaženem zraku. Posledica teh zunanjih vplivov na kožno tkivo so povešena koža in drugi vidni znaki staranja kože. Ko naraste temperatura kože s pomočjo RF terapije na 45 do 60, se kolagen prerazporedi in napolni vrzeli. Po prerazporeditvi kolagena koža postane čvrsta, elastična in dobi sijaj, gube pa se zmanjšajo.

 

Lastnosti RF terapije so sledeči:

 

 

1. Obnovitev kolagena - RF energija doseže globoke plasti kože in spodbuja obnavljanje kolagena, kar se odraža v gladkejši koži in izginotju gub oziroma .  obraznih potez.

2. Preprost postopek.

3. Trenutno krčenje kože - ko doseže kolagen temperaturo 40 do 60, se začne krčiti, zato že enkratna RF terapija lahko pokaže vidne učinke.

4. Dolgotrajen učinek - po pol letni terapiji obnovljen kolagen naredi kožo aktivnejšo.

5. Velika varnost postopka – RF postopek ne poškoduje kožo 

6. Udobje - neinvazivna tehnologija radiofrekvenčnega postopka ne povzroča krvavitve, ran ali odstopanja kože.

 

 

  

Mobilni tel., e-pošta

Gradbena mehanizacija