Jeziki:
Nahajaš se: Domov< Kozmetični aparati< Ultrazvočna kavitacija< Ultrazvočna kavitacija 4v1
Drugi artikli

Nekirurška liposukcija

Ultrazvočna kavitacija 4v1  - Proton d.o.o.
Ultrazvočna kavitacija 4v1  - Proton d.o.o. Ultrazvočna kavitacija 4v1 1  - Proton d.o.o. Ultrazvočna kavitacija 2v1 2  - Proton d.o.o.  
Ultrazvočna kavitacija 2v1 3  - Proton d.o.o.
Ultrazvočna kavitacija 4v1

 


nekirurška liposukcija / lipoliza


naprava za razgradnjo maščob

 

ultrazvočna kavitacija 800 kHz

 

ultrazvočna terapija 1 MHz

 

diamantna mikrodermoabrazija

 

kožna super krtača

 

primerno za vse vrste kože


udobno, neboleče, brezbolečinsko delovanje

 

zmanjševanje celulita

 

razpršitev maščob

 

obnovitev in učvrstitev kožnega tkiv


oblikovanje telesa

 

hujšanje

 

enostavna uporaba

 

namizna izvedba

 

CE certifikat


900 €

Kupi Nakupovanje

Tehnične  podrobnosti artikla
Model Ultrazvočna kavitacija 4v1
Število držal 3
Število diamantnih glav 9
Število ultrazvočnih glav 3  (1x 800kHz in 2x 1000kHz)
Kožna super krtača 1
Moč 130 W
Bombažni filtri 1 paket
Vakuumska črpalka     Da
Manometer Da
Stojalo za držala Da
Napetost 220 V
Dimenzije naprave 30 x 45 x 31 cm
Garancija 12 mesecev
Cena brez DDV 737,70 €
Cena z DDV 900 €
Splošni opis ultrazvočne kavitacije.

Debelost in s tem celulit je ena izmed nadlog sodobnega človeka, predvsem v razvitih državah. Poleg tega je debelost zelo škodljiva zdravju, nemalokrat povzroči prezgodnjo smrt. Zaradi tega se veliko ljudi podvrže hujšanju, večkrat tudi po nepreučenih in celo škodljivih metodah. Debelost je posledica prekomerne teže in jo navadno povzroča kopičenje trigliceridov v telesu. Povzroča jo nepravilna prehrana, pomanjkanje gibanja, v manjšem odstotku je lahko tudi posledica določenih bolezni.

 

Ultrazvočna kavitacija 800kHz

   Ultrazvočna kavitacija lahko učinkovito zmanjša debelost z uporabo močnih ultrazvočnih vibracij. Ultrazvočna kavitacijska in liposukcijska naprava spodbuja metabolizem tkiva, razprši maščobe, zmanjšuje celulit, napne kožo, okrepi elastičnost kože in pospešuje razstrupljanje kožnega tkiva. Obenem naprava poveča elastičnost mišic in izboljša celično presnovo. Ultrazvočni valovi ustvarjajo učinek notranje eksplozije maščob in povzročajo širitev, ter stiskanje tekočine, v kateri se ustvarijo mali mehurčki napolnjeni z izparinami. V fazi negativnega tlaka na tekočinske molekule, ki jih sestavljajo lipociti, se pretrgajo rahle kohezijske vezi znotraj biološkega tkiva. V notranjosti lipocitov z nizko gostoto so kohezijski učinki razmeroma šibki. Negativen tlak tako ustvari male vrzeli v tkivu, ki posledično pripeljejo do razgradnje maščob. Tak postopek se v fiziki imenuje kavitacija. Postopek kavitacije v telesu je zelo učinkovit pri nižjih frekvencah ultrazvoka. Pri teh frekvencah pride do intenzivnih vibracij, ki povzročijo eksplozijo maščob in tako zmanjšanje lipocitov. Kavitacijski efekt povzroči zmanjšanje globoke podkožne maščobe in količino, ter velikost lipocitov.

 

Ulrazvožna terapija – kavitacija 1MHz

  Ultrazvočna terapija nudi nekirurški lifting. S pomočjo ultrazvočnih vibracij (1MHz ali 3MHz) zmanjšuje gube, učvrščuje in gladi kožo. Ultrazvočni val stimulira tkivo kože in izboljšuje prepustnost kolagena, zmanjšuje gube in drobne gubice. Ultrazvok kožo pomladi in ji da bolj zdrav videz. Ultrazvok generira toploto pod kožo, kar poveča pretok krvi, širjenje kapilar, sprostitev mišic, olajša limfni pretok in topljenje celulita, oziroma nezaželene podkožne maščobe. Ultrazvočne vibracije zmanjšujejo gube, zaradi česar postane koža mehka in gladka. Komplet vsebuje dve ultrazvočni glavi. Večja se uporablja za širše področje obraza in manjša okoli oči. Ultrazvočna terapija se pogosto uporablja za poživitev kože po pilingu, oziroma dermoabraziji.

 

Diamantna dermoabrazija

   Diamantna dermoabrzija je nekirurški postopek odstranjevanja vrhnjega sloja kože s pomočjo sterilnih diamantnih glav. Z njihovo pomočjo brusimo vrhnji sloj kože in nato z vakuumsko črpalko odstranimo delce kože in umazanijo, ki se prečisti na bombažnih filtrih. Diamantna dermoabrazija je izboljšana metoda mikrokristalne dermoabrazije. Uporablja se za obrazni piling, izravnavo por, odstranjevanje nečistoč na koži, odstranjevanje odmrle kože, glajenje obraza, vratu in drugih delov, odstranjevanje posledic aken in hiperpigmentacije.

 

  Kožna super krtača

  Kožna super krtača omogoča z večkratno zaporedno uporabo pomlajevalni učinek na koži. Krtača prodre s pomočjo različnih vibracij, ki imajo frekvenco 28000Hz, globoko pod kožo, kjer čisti in stimulira pore. Zmerna uporaba ultrazvoka z ustrezno emulzijo ali gelom odpravlja pigmentacijo, gube, akene, odmrlo kožo in umazanijo in naredi kožo sijočo in elastično. Super kožna krtača omogoča estetski mehki piling kože. Uporaba visoko učinkovitega ultrazvoka zagotavlja varno in nebolečo fiziološko regeneracijo kože. Z odstranitvijo površinske luskaste plasti kože stimulira kožo tkivo, zaradi česar koža postane mladostna in sijoča.  

Mobilni tel., e-pošta

Gradbena mehanizacija