Jeziki:
Nahajaš se: Domov< Rezalniki in krivilniki železa< Prenosni ročni hidravlični rezalnik za železo 850 W
Drugi artikli

Prenosni ročni hidravlični rezalnik za železo 850 W

Prenosni ročni hidravlični rezalnik za železo 850 W 1 - Proton d.o.o.
Prenosni ročni hidravlični ščipalec za železo 850 W 1 - Proton d.o.o. Prenosni ročni hidravlični rezalnik za železo 850 W 2 - Proton d.o.o. Prenosni ročni hidravlični ščipalec za železo 850 W 3 - Proton d.o.o.
Prenosni ročni hidravlični rezalnik za železo 850 W 4 - Proton d.o.o. Prenosni ročni hidravlični ščipalec za železo 850 W 5 - Proton d.o.o.d.o.o. 5 Prenosni ročni hidravlični rezalnik za železo 850 W 6 - Proton d.o.o.
Prenosni ročni hidravlični ščipalec za železo 850 W 7 - Proton d.o.o. Prenosni ročni hidravlični rezalnik za železo 850 W 8 - Proton d.o.o. Prenosni ročni hidravlični ščipalec za železo 850 W 9 - Proton d.o.o.
Prenosni ročni hidravlični rezalnik za železo 850 W


Rezanje rebrastih jeklenih palic premera od 4 do 16 mm


Pri rezanju ne prihaja do iskrenj, hrupa, prahu in vonja


850 W preizkušen in zanesljiv električni motor


Robusten kovinski kovček za shranjevanje


Snemljiv velik pomožni stranski ročaj


Hitrost ščipanja od 2,5 do 3 sekunde


Oljnica z iglo in dodatnim oljem


Viličasti ključ 17 in 14 mm


Enostaven za uporabo


Majhen


Lahek


Tih


Betonsko jeklo

Betonsko železo

Gradbeno železo

Gradbeno jeklo

Rebrasto železo

Rebrasto jeklo

Narebreno železo

Narebreno jeklo

Rezanje jekla

Rezanje železa

Ščipanje jekla

Ščipanje železa

Ščipalec železa

Rezalec železa

Rezalec jekla

Sekalec železa

Sekalec jekla

Škarje za železo

Škarje za jeklo

Rezalec jeklenih palic

Jeklena armatura


600 €

Kupi Nakupovanje

Tehnične  podrobnosti artikla
Model Prenosni ročni električni krivilnik za krivljenje železa 800 W
Napetost 230 V / 50 Hz
Moč 850 W
Hitrost rezanja železa / jekla Od 2,5 do 3 sekunde
Najmanjši premer rezanja utrjenega, rebrastega jekla 4 mm
Največji premer rezanja utrjenega, rebrastega jekla 16 mm
Dolžina električnega priključnega kabla 250 cm
Enostavno nastavljanje vodilnega vzmetnega vijaka prenosnega ročnega hidravličnega rezalnika za držanje železnih armaturnih palic med rezanjem na mestu Da
Ojačan električni kabel, ob izhodu iz električnega motorja prenosnega ročnega hidravličnega rezalnika za betonsko jeklo, ki preprečuje prekomerno upogibanje in fizične poškodbe Da
Visoko odporno kovinsko - plastično ohišje prenosnega ročnega hidravličnega rezalnika za betonsko železo Da
Snemljiv velik pomožni stranski ročaj za udobnejše, bolj varno delo in lažje shranjevanje prenosnega hidravličnega rezalnika za rebrasto železo Da
Robusten moder kovček iz kovine za shranjevanje, varovanje pred udarci in lažje prenašanje prenosnega ročnega hidravličnega rezalnika za rebrasto jeklo, ter pripadajočega orodja Da
Možnost zaklepanja kovinskega kovčka z dvema ključavnicama obešankama (žabicama) Da
Dodatno olje za hidravlični pogon hidravlicnega rezalnika za narebreno železo Da
Ročna stisljiva oljnica / mazalka z 9 cm iglo za dodajanje olja v prenosni hidravlicni rezalnik za narebreno jeklo Da
Enostavno dolivanje hidravličnega olja v prenosni hidravlični rezalnik za ščipanje armaturnega železa z odvitjem vijaka Da
Enostaven dostop in zamenjava posamezne grafitne krtačke / ščetke električnega motorja hidravličnega rezalnika za rezanje jeklenih palic z odvitjem enega vijaka Da
Enostaven dostop in zamenjava posamezne rezalne čeljusti hidravličnega rezalnika za rezanje jeklenih armatur z odvitjem dveh vijakov Da
Dvostranski viličasti ključ zunanjih mer 17 in 14 mm Da
Teža - Neto 8 kg
Teža v paketu – Bruto 13 kg
Mere paketa krivilnika 51,5 x 22,5 x 16 cm
Cena brez DDV 491,8 €
Cena z DDV 600 €
Splošni opis prenosnega rocnega hidravlicnega rezalnika za železo 850 W.

Prenosni ročni hidravlični rezalnik za armaturno železo je prednostno namenjen gradbenim podjetjem in ostalim obrtnikom, ki se ukvarjajo z betoniranjem temeljev, betonskih plošč in betonskih zidov. Pred betoniranjem je potrebno na za to predpisana mesta namestiti jeklene rebraste armature, ki stavbi izboljšajo statično trdnost in se jih kasneje zalije z betonom.

Pri postopku nameščanja jeklenih armatur je potrebno povečini pred pripravljene jeklene palice, dodatno skrajšati. Za to opravilo je prenosni ročni hidravlični rezalnik za ščipanje armaturnega jekla zelo primerno orodje. S prenosnim ročnim hidravličnim ščipalnikom je mogoče sekati železne palice tudi za ostale namene, ne samo za potrebe v gradbeništvu.

Prenosni ročni hidravlični sekalec za rebrasto jeklo je lahek, majhen, tih in enostaven ter varen za uporabo. Izdelan je iz visoko odpornega kovinsko - plastičnega ohišja. Pri rezanju železa ne prihaja do iskrenj, hrupa, prahu in vonja.  Rezalec jeklenih palic ima ob strani nameščen velik pomožni stranski ročaj za udobnejše in bolj varno delo. Ročaj lahko za namene lažjega shranjevanja snamemo.

Prenosni ročni hidravlični rezalec za rebrasto jeklo ima vgrajen preizkušen in zanesljiv 850 W električni motor. Motor pripomore pri rezanju vseh vrst rebrastih jeklenih palic in armatur od premera 4 do 16 mm. Hitrost rezanja betonskega jekla je od 2,5 do 3 sekund. Med razrezom, za držanje jeklenih armaturnih palic na mestu, poskrbi enostavno nastavljivi vijak z vzmetjo.

 

Priključitev prenosnega ročnega hidravličnega rezalnika za narebreno železo na električno omrežje je urejeno z 250 cm priključnim kablom. Električni priključni kabel je dodatno ojačan ob izhodu iz električnega motorja prenosnega ročnega hidravličnega rezalnika za betonsko jeklo. Ojačitev preprečuje prekomerno upogibanje in fizične poškodbe električnega priključnega kabla.

 

Prenosni hidravlični rezalnik betonskega jekla je poleg ostalega orodja shranjen v robustnem modrem kovčku iz kovine, ki vsebino varuje pred udarci in omogoča lažje prenašanje prenosnega ročnega hidravličnega rezalnika za betonsko železo, ter pripadajočega orodja. Kovinski kovček ima odprtini skozi kateri je mogoče kovček zakleniti z dvema ključavnicama obešankama (žabicama).

Poleg prenosnega ročnega električnega rezalnika jekla se v kovinskem kovčku nahaja ročna stisljiva oljnica / mazalka z 9 cm iglo za dodajanje olja v prenosni električni rezalec za narebreno jeklo. V mazalki / oljnici je shranjeno dodatno hidravlično olje za namene vzdrževanja. Nalivanje hidravličnega olja v prenosni hidravlični rezalnik za ščipanje armaturnega železa je omogočeno z enostavnim odvitjem vijaka. Odvijanje vijaka za dolivanje hidravličnega olja, ter ostale nastavitve lahko opravimo z dvostranim viličastim ključem zunanjih mer 17 in 14 mm, kateri je dodan ostalemu orodju v jeklenem kovčku.

V primeru izrabe posamezne grafitne ščetke / krtačke v električnem motorju prenosnega ročnega hidravličnega rezalca jeklenih armatur, jih je moč zamenjati z enostavnim odvitjem enega vijaka. Podobno lahko je nadomestiti posamezno rezalno čeljust hidravličnega rezalnika za rezanje jeklenih armatur z odvitjem dveh vijakov.

 


Mobilni tel., e-pošta

Gradbena mehanizacija