Jeziki:
Nahajaš se: Domov< Kozmetični aparati< Dermoabrazija< Diamantna dermoabrazijska naprava 4v1
Drugi artikli

Diamantna dermoabrazijska naprava 4v1

Diamantna dermoabrazijska naprava 4v1 1 - Proton d.o.o.
Diamantna dermoabrazija, ultrazvocna in toplo-hladna terapija, kožna super krtaca - naprava 4v1


1. Diamantna mikrodermoabrazija
diamantne glave

vakuumska črpalka

namizna izvedba

2. UIltrazvočna terapija

-dve ultrazvočni glavi

3. Toplo-hladna terapija

4. Kožna super krtača

5. CE certifikat


600 €    

Kupi Nakupovanje

Tehnične  podrobnosti artikla
Model diamantna dermoabrazija, ultrazvočna in toplo-hladna terapija, kožna super krtača
Število držal

3

Število diamantnih glav 9
Število ultrazvočnih glav 2
Toplo-hladna glava 1
Kožna super krtača 1
Bombažni filtri 1 paket
Vakuumska črpalka   
Da
Manometer Da
Stojalo za držala Da
Moč 110 W
Napetost 220 V
Dimenzije naprave 30 x 29 x 15 cm
Garancija 12 mesecev
Cena brez DDV 491,80 €
Cena z DDV 600 €
Splošni opis naprave za dermoabrzijo 4v1.

 

 

Diamantna dermoabrzija je nekirurški postopek odstranjevanja vrhnjega sloja kože s pomočjo sterilnih diamantnih glav. Z njihovo pomočjo brusimo vrhnji sloj kože in nato z vakuumsko črpalko odstranimo delce kože in umazanijo, ki se prečisti na bombažnih filtrih. Diamantna dermoabrazija je izboljšana metoda mikrokristalne dermoabrazije. Uporablja se za obrazni piling, izravnavo por, odstranjevanje nečistoč na koži, odstranjevanje odmrle kože, glajenje obraza, vratu in drugih delov, odstranjevanje posledic aken in hiperpigmentacije. Naprava je primerna za domačo in profesionalno uporabo.

 

Ultrazvočna terapija nudi nekirurški lifting. S pomočjo ultrazvočnih vibracij (1MHz ali 3MHz) zmanjšuje gube, učvrščuje in gladi kožo. Ultrazvočni val stimulira tkivo kože in izboljšuje prepustnost kolagena, zmanjšuje gube in drobne gubice. Ultrazvok kožo pomladi in ji da bolj zdrav videz. Ultrazvok generira toploto pod kožo, kar poveča pretok krvi, širjenje kapilar, sprostitev mišic, olajša limfni pretok in topljenje celulita, oziroma nezaželene podkožne maščobe. Ultrazvočne vibracije zmanjšujejo gube, zaradi česar postane koža mehka in gladka. Komplet vsebuje dve ultrazvočni glavi. Večja se uporablja za širše področje obraza in manjša okoli oči. Ultrazvočna terapija se pogosto uporablja za poživitev kože po pilingu, oziroma dermoabraziji.

 

Toplo-hladna terapija se uporablja pri zdravljenju edemov. Sprošča bolečino, zoži pore, ublaži vnetja in preobčutljivost kože. Pospešuje prekrvavljenost in povečuje metabolizem. Toplo-hladna terapija gladi gube in osvežuje kožo. Vroča funkcija se uporablja za odpiranje por, kar omogoča predčiščenje kože. Hladna funkcija je namenjena za zapiranje por in pomirja kožo. To se običajno opravlja po diamantni microdermabraziji in umiritvi kože po pilingu. Vroča funkcija omogoča tudi pospešeno absorpcijo hranilnih snovi.

  

 

Kožna super krtača omogoča z večkratno zaporedno uporabo pomlajevalni učinek na koži. Krtača prodre s pomočjo različnih vibracij, ki imajo frekvenco 28000Hz, globoko pod kožo, kjer čisti in stimulira pore. Zmerna uporaba ultrazvoka z

ustrezno emulzijo ali gelom odpravlja pigmentacijo, gube, akene, odmrlo kožo in umazanijo in naredi kožo sijočo in elastično. Super kožna krtača omogoča estetski mehki piling kože. Uporaba visoko učinkovitega ultrazvoka zagotavlja varno in nebolečo fiziološko regeneracijo kože. Z odstranitvijo površinske luskaste plasti kože stimulira kožo tkivo, zaradi česar koža postane mladostna in sijoča.

Mobilni tel., e-pošta

Gradbena mehanizacija