Jeziki:
Nahajaš se: Domov< Kozmetični aparati< Dermoabrazija< Diamantna dermoabrazijska naprava 7v1
Drugi artikli

Diamantna dermoabrazijska naprava 7v1

Diamantna dermoabrazijska naprava 7v1 - Proton d.o.o.
Diamantna dermoabrazija, ultrazvočna in fotonska terapija, kožna super krtača, toplo-hladna in visokofrekvenčna terapija, BIO obrazni lifting, mikrotokovna & LED maska - naprava 7v1


1. Diamantna mikrodermoabrazija
diamantne glave

vakuumska črpalka

namizna izvedba

2. Ultrazvočna terapija

dve ultrazvočni glavi

3. Fotonska terapija

4. Kožna super krtača

5. Toplo-hladna terapija

6. Visokofrekvenčna terapija

7. BIO obrazni lifting

8. CE certifikat


900 €    

Kupi Nakupovanje

Tehnične  podrobnosti artikla
Model

diamantna dermoabrazija, ultrazvočna in fotonska terapija, kožna super krtača, toplo-hladna in visokofrekvenčna terapija, BIO obrazni lifting.

Število držal

3

Število diamantnih glav 9
Število ultrazvočnih glav 3
Mikrotokovne palice 4
Toplo-hladna glava 1
Kožna super krtača 1
7 barvna LED glava 1
Visokofrekvenčni set 1
Galvanski set 4
Bombažni filtri 1 paket
Vakuumska črpalka   
Da
Manometer Da
Stojalo za držala Da
Moč 130 W
Napetost 220 V
Dimenzije naprave 30 x 29 x 15 cm
Garancija 12 mesecev
Cena brez DDV 737,70 €
Cena z DDV 900 €
Splošni opis naprave za dermoabrzijo 7v1.

 

Diamantna dermoabrzija je nekirurški postopek odstranjevanja vrhnjega sloja kože s pomočjo sterilnih diamantnih glav. Z njihovo pomočjo brusimo vrhnji sloj kože in nato z vakuumsko črpalko odstranimo delce kože in umazanijo, ki se prečisti na bombažnih filtrih. Diamantna dermoabrazija je izboljšana metoda mikrokristalne dermoabrazije. Uporablja se za obrazni piling, izravnavo por, odstranjevanje nečistoč na koži, odstranjevanje odmrle kože, glajenje obraza, vratu in drugih delov, odstranjevanje posledic aken in hiperpigmentacije. Naprava je primerna za domačo in profesionalno uporabo.

 

Ultrazvočna terapija nudi nekirurški lifting. S pomočjo ultrazvočnih vibracij (1MHz ali 3MHz) zmanjšuje gube, učvrščuje in gladi kožo. Ultrazvočni val stimulira tkivo kože in izboljšuje prepustnost kolagena, zmanjšuje gube in drobne gubice. Ultrazvok kožo pomladi in ji da bolj zdrav videz. Ultrazvok generira toploto pod kožo, kar poveča pretok krvi, širjenje kapilar, sprostitev mišic, olajša limfni pretok in topljenje celulita, oziroma nezaželene podkožne maščobe. Ultrazvočne vibracije zmanjšujejo gube, zaradi česar postane koža mehka in gladka. Komplet vsebuje dve ultrazvočni glavi. Večja se uporablja za širše področje obraza in manjša okoli oči. Ultrazvočna terapija se pogosto uporablja za poživitev kože po pilingu, oziroma dermoabraziji.

 

Fotonska terapija omogoča anti-alergijsko uvajanje hranilnih snovi, zategovanje kože, razmaščevanje, izboljšanje kože, aktiviranje celic, zmanjševanje vnetij in pospeševanje celične reprodukcije.

Barva: valovna dolžina

Rdeča: 650nm - rdeča svetloba je za prebujanje in aktiviranje kože
Modra: 462nm - modra svetloba je za umirjanje kože in zmanjšuje vnetja.
Zelena: 527nm - zelena luč je za umiritev kože.
Vijolična: 600nm - vijolična svetloba, je za razstrupljanje kože.

Oranžna: 610nm – oranžna svetloba je za uravnoteženje in obnavljanje kože.

Turkizna: 470nm - turkizna luč je za sprostitev.

Rumena: 590nm - rumena luč je za zategovanje kože in oskrbo s kisikom

 

Kožna super krtača omogoča z večkratno zaporedno uporabo pomlajevalni učinek na koži. Krtača prodre s pomočjo različnih vibracij, ki imajo frekvenco 28000Hz, globoko pod kožo, kjer čisti in stimulira pore. Zmerna uporaba ultrazvoka z

ustrezno emulzijo ali gelom odpravlja pigmentacijo, gube, akene, odmrlo kožo in umazanijo in naredi kožo sijočo in elastično. Super kožna krtača omogoča estetski mehki piling kože. Uporaba visoko učinkovitega ultrazvoka zagotavlja varno in nebolečo fiziološko regeneracijo kože. Z odstranitvijo površinske luskaste plasti kože stimulira kožo tkivo, zaradi česar koža postane mladostna in sijoča.

 

Toplo-hladna terapija se uporablja pri zdravljenju edemov. Sprošča bolečino, zoži pore, ublaži vnetja in preobčutljivost kože. Pospešuje prekrvavljenost in povečuje metabolizem. Toplo-hladna terapija gladi gube in osvežuje kožo. Vroča funkcija se uporablja za odpiranje por, kar omogoča predčiščenje kože. Hladna funkcija je namenjena za zapiranje por in pomirja kožo. To se običajno opravlja po diamantni microdermabraziji in umiritvi kože po pilingu. Vroča funkcija omogoča tudi pospešeno absorpcijo hranilnih snovi.

 

Visoko frekvenčna elektro-terapija je pomemben instrument za lepotno obdelavo kože. Tokove visokih frekvenc proizvaja steklena elektroda in jih prenaša na obraz. Pomaga pri pomiritvi živcev, proizvaja ozon za sterilizacijo in pospešuje celjenje ran. Izboljša pH vrednost. Pospešuje krvni obtok in izboljša presnovo. Deluje proti staranju kože, proti gubam, napenja kožo. ter izboljšuje videz kože.

 

BIO obrazni lifting omogočajo mikrotokovi, oziroma nizka raven električne energije, ki zrcali naravne električne impulze nastale v telesu. Mikrotokovni lifting obraza je nekirurška, neinvazivna kozmetična tehnika, ki varno in učinkovito izboljšuje zdravje in videz kože.

 

 

Mobilni tel., e-pošta

Gradbena mehanizacija